januari 14, 2015

De Projecteur

Komende dinsdag is de premiere van onze theatertour ‘The Silent Song’ in de prachtige Kleine Komedie te Amsterdam. Hoe gaaf is dat!? Een tour door het hele land volgt, de try-outs zijn al begonnen. En….m’n lieve zoon tourt mee, gezellig en gewoonweg genieten.

Tijdens deze tour ontmoet je naast Henk Jan (piano, gitaar) en mij ook ‘De Projecteur’. Deze jongeman (Minno Baartmans) is in het dagelijks leven kunstenaar, maar tourt met ons mee als ‘projecteur’. Daar ga ik niet teveel over verklappen, dat moet je zien!

DANKJEWEL Vincent de Rooij (regie/beeldconcept) voor je unieke hoofd, al je mooie ideeën en het vertrouwen wat je uitstraalt, wat ben je ontzettend fijn om mee te werken. Geert Jonkers (audiomachinist) voor je altijd aanwezige mooie energie en alle machinerie die je deze keer voor ons in elkaar gestoken hebt. Minno Baartmans (projecteur) voor je vertrouwen, je lef en je vriendschap. Nadine Zanow voor je heerlijke culinaire experimenten en je liefde voor ons en onze zoon. Senf (impressariaat) voor het boeken van weer een avontuurlijke tour en het Fonds voor de Podiumkunsten voor het mogelijk maken van deze voorstelling en het stimuleren van mijn eigen ontwikkeling. Dankjewel Henk Jan voor alles. Dankjewel publiek voor jullie trouw!

Marike

Posted by in General news and tagged as

Hoi Marike

Jij borg je plectrum gisteren op bovenop je gitaar, heb je daar een handigheidje voor?

Groetjes André

Beantwoorden

Hoi André, beetje laat antwoord, maar daar kun je zo’n plectrumhouder voor kopen, die plak je op je gitaar (met weer een handig plaksel zodat je gitaar niet beschadigd raakt)

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *