oktober 15, 2015

Dikke buik op tour met het Ricciotti Ensemble!

Dag allemaal,
het is volop herfst en mij staat een geweldig avontuur te wachten. Ik ben momenteel nieuwe songs aan het schrijven, maar leg even de pen neer. Ik ga namelijk komend weekend op tour met het wervelende Ricciotti Ensemble! Met 40 jonge musici reis ik 19 t/m 25 oktober door Nederland en speel op bijzondere plekken voor een divers publiek. Zo spelen we voor daklozen, bij een studentenroeivereniging, in een vluchtelingencentrum, maar ook ‘gewoon’ in een popzaal als de Melkweg. Een aantal geweldige arrangeurs heeft mijn nummers gearrangeerd voor orkest, te gek! Ik ben dus onderdeel van een gevarieerde set vol klassiek, wereldmuziek en pop. Komt dat zien! Grrraaaatiesj!
Kijk in de agenda van het Ricciotti voor de tourlijst (19 t/m 25 okt). Op Facebook hou ik je op de hoogte van de laatste updates of pop-up shows (het ensemble wil ook nog wel eens spontaan uit de bus stappen om te spelen!).
En…..nog zo’n Avontuur, maar dan met hoofdletter; ik ben zwanger. Onze kleine man krijgt een broertje of zusje. Ik ben dankbaar en gelukkig, het is feest in mijn lijf.
LAATSTE KEER ‘THE SILENT SONG’
Komende zondagmiddag 18 oktober spelen Henk Jan en ik nog één keer alle liedjes van ‘The silent song’ akoestisch. Het concert is in Diepenheim in een mooie kloosterboerderij en je kunt zelfs een ‘meet & eat’ reserveren….mmmm!
Marike

Posted by in General news and tagged as

Herfst 15 !
Het is inmiddels mei 17 .
Nu krijg ik ineens een aantal berichten in mijn leeslijst van blogger !!

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *