maart 4, 2014

Nieuw album ‘The Silent Song & Tour’

Vrijdag 14 maart ligt ons nieuwe album ‘The Silent Song’ in alle platenzaken! Op cd, maar ook op prachtig vinyl zoals je dat van ons gewend bent. De titel van het album verraadt al een hoop, voor mij is dit een heel bijzonder album, kleiner en naakter dan ooit. Ik schreef alles in een lemen hut en de opnames vonden ook daar plaats. De release vieren we op donderdag de 13e in de prachtige (uitverkochte!) Doopsgezinde kerk te Utrecht. Daarna start de ‘Silent Tour‘ langs kleine kerkjes in heel Nederland. Ik hoop jullie allen te zien!
Marike

Posted by in Releases and tagged as

marikejager.com

april 9, 2014 at 6:22 pm

Merci merci! 🙂

Beantwoorden

Marike voor de silent song is een optreden in het kerkje in Oosterleek N.H. heel bijzonder, zomaar een idee van mij.
groetjes Tine

Beantwoorden

marikejager.com

april 9, 2014 at 6:22 pm

dankjewel Tine! groet, M

Beantwoorden

Hoi Marike,
we hebben geweldig genoten in het kerkje in Velp afgelopen zondagmiddag. Ons vijfde concert alweer, waarvan geen twee hetzelfde; dat maakt jou/jullie zo uniek!
Je buikje verraadt al wel een nieuwe bron van inspiratie voor de toekomst…. nog een fijne zwangerschap en groeten uit Sint Oedenrode!

Beantwoorden

Dankjewel Frans, heel fijn om te horen. Ik vind het zelf ook reuze spannend om telkens weer een nieuwe weg in te slaan en daar een mooie locatie bij te zoeken, het houdt me scherp. En ja….dat buikie! Een groot geluk! groet, Marike

Beantwoorden

War een geweldige avond in Middelburg!
Schitterende voorstelling met een prachtige akoestiek.

Tot ziens in het Wennekerspand.

Beantwoorden

marikejager.com

mei 2, 2014 at 12:06 pm

Fijn te horen! Dikke merci en tot in Schiedam! M

Beantwoorden

Marike, wat een prachtige avond gisteren in het kerkje van Hauwert ( onze woonplaats) Complimenten voor jullie mooie en indrukwekkende liedjes. Wij hebben genoten en dat is een extra groot compliment als je weet dat we eigenlijk Metalfans zijn ! NB; bange kippen zoeken het altijd hogerop dus ze zitten waarschijnlijk ergens in een boom. Succes met de rest van de tour. Klaas en Marina

Beantwoorden

Geweldig concert, afgelopen vrijdag in Arnhem. We hebben genoten.
Hopelijk houdt je gitaar het nog vol bij de komende concerten…. Wat een schrik was dat, maar je pakte het geweldig op!
Succes!

Beantwoorden

We hebben genoten, afgelopen vrijdag in Arnhem, tijdens het 20.00 uur concert! Hopelijk houdt je gitaar het nog voor de komende concerten..
Bedankt, en succes!!

Beantwoorden

Ik was vrijdag in de Waalsekerk bij het tweede concert in Arnhem. Ik zat vooraan wat een prachtig optreden. Zo klein en zomooi. Knap hoor Marike geweldid die lp!

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *