april 7, 2014

Duet met Ron Sexsmith & The Silent Tour

Onze nieuwe single ‘Don’t you’ is uit! Een duet met de Canadese songwriter Ron Sexsmith, ik ben apetrots. We hebben het nummer samen geschreven en vervolgens als duet opgenomen voor ons nieuwe album ‘The Silent Song’. Je kunt het nummer hier beluisteren of meteen downloaden via itunes (op vinyl klinkt hij natuurlijk nóg beter ;).

De ‘Silent Tour’ langs prachtige intieme kerkjes en kapellen is begonnen. Het zijn kleine kerkjes en de tickets vliegen weg dus wees er snel bij en klik hier voor de tourlijst.

Marike

Posted by in General news and tagged as

Wat leuk Marike!
Hoe kwam je met Ron in contact?
Ligt niet zo héél voor de hand toch 😉

Beantwoorden

marikejager.com

april 9, 2014 at 6:22 pm

Ik ben al jaren fan, Sony bracht me in contact met hem toen hij voor een show in A’dam was

Beantwoorden

Beste Marike,
Wil je graag laten weten dat ik Silent Song een prachtig liedje vind. Bijzonder dat Ron Sexsmith daarbij je pad kruiste (in samenzang met je vaste gitarist/begeleider klinkt het trouwens zeker zo mooi!). Je schrijft sowieso heerlijke nummers. De afgelopen dagen heb ik zelf ‘Speaking with the angel’ opgenomen (https://www.youtube.com/watch?v=lVcc27glzY0).Op zoek naar zijn contactadres (dat ik niet kon vinden) kwam ik onverwacht op jouw site. Grappig te zien dat Senf je impresario is – in de jaren 70 schreef ik nog mee aan een theatertour van Lenny Kuhr en sloot contracten met Jacques. Was zijn naam alweer een beetje kwijt.
Karel

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *