juni 13, 2014

Theatertour ‘The Silent Song’

Momenteel vier ik vakantie en intussen borrelt het in mijn hoofd van de ideeën voor ons nieuwe theaterconcert….! Van januari t/m maart 2015 tour ik met Henk Jan langs de theaters met ‘The Silent Song’. Hier vind je alvast een overzicht van alle data, de ticketverkoop is gestart. Marike

Posted by in General news and tagged as

Fijne vakantie, met een heel leuk vooruitzicht.
Hoorde ik van Misja.

Beantwoorden

Dag Marike,
Leuk dat je mijn Parkfest tweet naar je 4000 volgers hebt doorgestuurd.
Volgens mij ben je best tevreden over jullie woonplek. Daarom heb ik ook maar niet getweet: “Marike vindt wonen in Beuningen saai.”
En mocht dat in retrospectief toch een beetje waar blijken; dan ben jij met name het type om daar (met anderen) verandering in te brengen.
Veel sterkte en plezier met jullie bevalling.
Wil

Beantwoorden

dank voor je reactie Wil. Een kleine nuance, ik vind wonen in Beuningen niet saai, ik vind Beuningen een saai dorp en daar is niets mis mee. Ik woon er met veel plezier juist omdat ik er rust vind. Grote groet, Marike

Beantwoorden

Beste Marike,Ik heb ontzettend geeontn van je akoestisch concertje in de onderbuik van dat rode zendschip. Je hebt een prachtige, heldere stem en schrijft mooie liedjes. Kippenvel! Ik ben bij thuiskomst onmiddelijk naar de winkel gefietst om Here comes the sun’ te halen. Maar toen ik die luisterde hoorde ik een hele andere Marike Jager. Dat vond ik erg jammer. Ik ben geen muzikant en weet niet goed hoe het te omschrijven. De samples (?) op de achtergrond, de bas- /drumpartijen (?) met een hik erin.. Het klonk in mijn oren alsof jouw stem/performance eerder tegengehouden werd dan vooruitgestuwd. Misschien is minder wel meer? Ik hoop je nog eens live te horen zingen en als er een akoestische cd uitkomt ben ik de eerste die hem koopt! Dat ik dit bericht schrijf is in de eerste plaats omdat ik (nogmaals) heel erg van je optreden heb geeontn. Heel veel succes,Pieter

Beantwoorden

Dag Pieter,

dank voor je mail en compliment! Ik begrijp ook je reactie nav het album ‘Here Comes The Night’, deze is qua productie en arrangementen heel anders dan een akoestische performance. Als u op zoek bent naar een akoestisch geluid raad ik u sterk aan ‘The Silent Song’ te beluisteren, mijn laatste album. Met slechts zang en gitaar, een klein beetje piano af en toe, opgenomen in een klein tuinhuisje. Less is more. En hopelijk naar uw verwachting. mvg Marike

Beantwoorden

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *