april 16, 2017

What is she building in there?

Mijn tour met danser/choreograaf Shailesh Bahoran zit erop, wat was het tof om met hem op het podium te staan en geïnspireerd te raken door zijn manier van dansen. Grote dank aan de Nederlandse Dansdagen voor de uitnodiging!
Gisteren hebben Henk Jan en ik voor een klein gezelschap een bijzonder concert gegeven. Op uitnodiging van het Limburg Festival gaven we het publiek een kijkje in de keuken van mijn schrijfproces op het prachtige kasteel Baexem. Ik werk momenteel aan een nieuwe plaat en heb veel nieuwe schetsen, kleine en grotere ideeën gedeeld. Niet voor niets kreeg het concert de titel ‘What is she building in there?’. Ik vond het spannend en inspirerend. Vol energie schrijf ik nu verder en hou je hier en op facebook/instagram op de hoogte. Tot gauw,
Marike

Posted by in General news and tagged as

Ben benieuwd , succes.
grtjs Mieke

Beantwoorden

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *